Ring Servicetelefon | + 47 95 27 15 13

ALKOLÅS

Dräger er et ledende internasjonalt selskap innen medisinsk- og sikkerhetsteknologi. Selskapet utvikler og produserer innovative produkter, tjenester og systemer som beskytter, støtter og redder liv.

Mennesker innen helsesektoren, produksjonsmiljøer, gruvedrift, brannkorps og nødtjenester har satt sin lit til Dräger siden 1889. I tillegg til å prøve å oppnå den høyeste kvaliteten og et felles grensesnitt mellom produkter fokuserer Dräger også på miljøvern og vern av naturressurser.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Dräger Interlock 7000

Dräger Interlock 7000 er en moderne lås som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter føreren i fokus. Ready when you are! Alkolåsen kan skille alkohol i utåndingsluft fra alkohol som f.eks. finnes i munnskyllevann, spylervæske eller håndsprit. Som bruker kan man føle seg trygg på at feilaktige prøver grunnet ytre påvirkninger ikke registreres. Ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at brukerne ikke vil merke den.

Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner på norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de viktigste instruksjonene. Med Dräger kan du føle deg trygg på at du får pålitelighet og målesikkerhet i verdensklasse.

Du blåser noen sekunder i et munnstykke og svaret kommer direkte. Måleteknologi er svært rask og presis og dette er grunnen til at politi og offentlige instanser rundt om i verden stoler på Dräger.